Julebasar 2021 Påmelding til frivillighetslisten Julebasaren 2021

Bli med på årets juleeventyr; Sjømannskirkens julebasar i Berlin!

>

Jula nærmer seg med stormskritt, hvilket også betyr at vi snart er klare for årets julebasar! Grunnet koronapandemien blir det også i år et litt annerledes julemarked. Vi håper at du vil være med! Som frivillig kan du melde deg til følgende:

1. og 3. Søndag i advent (28.11; 12.12)
Stand på Luciajulemarkedet på Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg.
Som eneste norske aktør på markedet tror vi at dette kan være en spennende plattform for å møte nye mennesker. Markedet er åpent for publikum kl. 12.00 -22.00. Vi selger primært pledd- og strikkevarer. Opprigg er fra kl. 10.00, og nedrigg beregnes å være på ca. en time (totalt 3x3 bemanningspass).

2. Lørdag i advent (4.12)
Denne lørdagen inviterer vi (sammen med den tyske kirken) til et mindre julemarked med stand både ute i bakgården og inne i forsamlingssalen i Wartenburgstr 7. Markedet er åpent for publikum kl. 12.00 -18.00. Her blir det blant annet salg av strikkevarer og pledd, dekorasjon og selvlagde produkter, brukte bøker, kolonialvarer og noe utvalgt mat og drikke. I forbindelse med denne dagen trenger vi frivillige mellom klokka 10.00 og senest 21.00.(totalt ca. 2 x 18 bemanningspass)

Fredag (3.12) trenger vi også noen som kan hjelpe til med rigg og dekorasjon mellom klokka 10.00 og 17.00.

Allerede tirsdag den 16. november lager vi suppen og svelerøra. Skulle noen være interessert i å bli med på dette så send en mail på adressen under. Vi starter klokka 18.30 og regner med å være ferdige før klokka 22.00.

Registrer deg i skjemaet nedenfor eller send oss en epost (kje@sjomannskirken.no) med ønsket tid og sted. Vi kan ikke garantere at alle får det passet de ønsker, men ta kontakt dersom du får tildelt et tidspunkt som ikke passer.

Vi håper og tror at dette blir like morsomt og engasjerende som tidligere år til tross for noe endrede rammebetingelse

De aktuelle koronareglene gjør det nødvendig at alle frivillige enten viser frem friskmelding og/eller vaksinasjonsbevis alternativt dagsaktuell test.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.