Julemarked i Sjømannskirken

Lørdag 4. desember Kl. 12-18 i Wartenburgstr. 7

Velkommen til årets «Weinachtsmarkt im Kiez». Lik tidligere år stiller vi med norske varer, strikketøy og pledd med mer. Grunnet korona har vi kun åpent lørdag 04. desember og vi har også noe begrenset utvalg av varm mat, men vi selger både fiskesuppe, ertesuppe, gløgg og sveler. Bålpannen brenner hele dagen, med marshmallows til de minste. Våre tyske kollegaer stiller også med fairtrade-produkter, bruktutsalg og lesestund for de minste hele dagen.

Velkommen til å starte adventstiden i Sjømannskirken i Berlin!

Vil du være med som frivillig under årets marked. Meld deg her: Påmelding til frivillighetslisten Julebasaren 2021 (sjomannskirken.no)
Vi er også å finne 1. og 3. søndag i advent på det Skandinaviske julemarkedet i Kulturbrauerei (Schönhauser Allee 36, 10435 Berlin). Velkommen innom, både som gjest og frivillig.