Julen 2017

Bli med på våre julearrangementer!

Som vanlig er det mye som skjer på Sjømannskirken i Berlin i julen! Her kommer en oversikt over våre arrangementer i desember!

2.-3. desember: Julebasar!Denne helgen venter vi tusenvis av besøkende når vi åpner dørene til vår flotte julebasar. Her kan du handle norske strikkevarer, norske matvarer som brunost, edamerost, makrell i tomat, sjokolade og mye mye mer! Smak også på norsk tradisjons-mat som reinsdyrgryte, fiskesuppe, lapper med rømme og syltetøy, kjøttkaker og andre norske favoritter! Husk at du også kan være med som frivillig!

6. desember kl. 19.00: Julekonsert med Isa Katharina Gericke og Rut Marie Bang og lutefisk-middag! En kveld du ikke vil gå glipp av!

9. desember: Julegrøt og Reisen til Julestjernen(kl. 12.30-15.30):Årets siste lørdagsgrøt! Denne lørdagen rigger vi også opp "Reisen til julestjernen" på storskjerm og koser oss med grøt, vafler og julefilm.

12. desember. Eldres julelunsj (kl. 13.00):I tradisjonens tro inviterer vi alle dere som er 60+ til julelunsj sammen med svenskene. Her fylles bufféen med deilig norsk og svensk julemat! Husk påmelding om du ønsker å komme.

16. desember: Juletrefest (kl. 15.00):Velkommen til juletrefest! Vi går rundt juletreet , spiser deilig julekaker og nissen kommer som vanlig på besøk! Vi ber om at dere tar med dere en kake/småkaker til felles kakebord!

Gudstjeneste og juletrefest i München: (kl.14.30)Velkommen til gudstjeneste i München! Sjømannsprest Hilde Barsnes inviterer til gudstjeneste denne søndagen for alle som vil komme! Etterpå blir det juletrefest!

24. desember: Julefeiring på Sjømannskirken:På julaften samles vi til norsk gudstjeneste kl. 15.00. Etterpå blir det gløgg og pepperkaker i kafeen for vi setter oss rundt bordet og nyter deilig norsk julemat for de som ønsker det! Vi lager til både pinnekjøtt,ribbe, multekrem, riskrem og koser oss sammen utover julekvelden med juletregang og prat rundt bordet.

Pris turister: 30 euro

Pris fastboende: 25 euro

Pris barn under 12 år: halv pris

Velkommen til både store og små!

Husk påmelding på berlin@sjomannskirken.no om du vil være med å spise denne kvelden så vi lager nok mat til alle!