Kvinnedagsmarkeringsfest

For kvinner. Nye og gamle.

Man er ikke født kvinne -man blir det.Simone de Beauvoir

Tid: FREDAG 6.MARS kl.19

Sted: Wartenburgstrasse 7

Hvordan har kvinner det i 2020? Hvordan er det å være norsk kvinne i Berlin i dag? Og hvordan står det til med kvinner rundt om i verden? Hvordan hadde kvinner det på 50-tallet? 80-tallet? 20-tallet? 

Denne kvelden står vi sammen og tenker oss om. 

For litt over 100 år siden hadde ikke kvinner stemmerett i Norge. Heller ikke i Tyskland. Den første kvinnedagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter og for å kjempe for allmenn stemmerett for kvinner. 110 år etter den første internasjonale kvinnedagen ble vedtatt, inviterer vi til kvinnedagsmarkeringsfest i Kreuzberg. 

Vi ser tilbake, og vi ser frem og ikke minst skal vi se litt skrått og til siden. Det blir kåseri, taler, musikk, sang, kunstfilm,videohilsener, quiz, dans og prat! 

Og vil vi ha med kvinner i alle aldre! (Nedre aldersgrense: 18år. Ingen øvre aldersgrense)  

Vil du dele en historie fra livet ditt, eller bidra med et innslag av noe slag? Gi beskjed når du melder deg på! Vi vil høre ha de personlige erfaringene. 

MAT OG DRIKKE: 

Vi kjører kurv-fest! Ta med mat til et fellesbord. Ost, kjeks, pai, snacks, tapasaktig. Vi kjøper inn alkoholfri drikke, og så tar man med seg det man selv vil drikke utover det! 

"WALL OF WOMAN" 

Til utsmykning og ettertanke vil vi lage en "Wall og woman". Hvilken kvinne har vært/er et forbilde for deg? Eller hvilken kvinne beundrer du? Skriv inn navnet når du melder deg på, så skaper vi en vegg med bilder av kvinnene vi beundrer. 

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del