Lørdagsgrøt

Lørdag 6.april: Hvordan gjør jeg barnet mitt trygt?

Lørdag 6.april  har vi gleden av å ønske psykolog Silje Bjørnstad, velkommen som gjest i Sjømannskirken i Berlin. Hun holder en workshop for foreldre og andre omsorgsgivere hvor temaet er barn, tilknytning, og selvfølelse. Hvordan kan foreldre og andre voksne forstå barns følelsesmessige behov og imøtekomme disse på måter som bidrar til å styrke barnets selvfølelse?

Workshopen er gratis og for alle, også for deg som opplever å ha mange utfordringer med ditt barn.

Har du med deg barn til kirken? Vi viser filmen "Hakkebakkeskogen" for barn mellom 1-6 år, samt eldre barn vil kunne bli med på KreuzKidz, et trosopplæringstiltak for barn i skolealder.  Spør oss gjerne dersom du har noen spørsmål.

Lørdagsgrøt serveres som vanlig og står på bordet mellom kl. 12.30-15.30.
Pris for grøt, saft og kaffe: € 3 for barn, € 5 for voksen.
Hjertelig velkommen!