Norsk hjørne

Velkommen til norsk kafè hver mandag! Vi Har også SUPERMANDAG og mandagsmiddag èn mandag i måneden!

Vafler
Vi serverer vafler og kaffe fra klokken 13til 19, og du kan treffe andre nordmenn som oppholder seg i Berlin.

Aviser og tidsskrifter- Vi abonnerer på Morgenbladet, Vårt Land, Nytt norsk tidsskrift og Kirke og Kultur. Du kan også lese svenske og tyske aviser og tidsskrifter. På kirka er det også et bibliotek der du kan låne noen norske og mange svenske bøker eller filmer.

Norsk skole
Samtidig som det er norsk hjørne på kirken, foregår det norskundervisning for barn og unge i skolens lokaler på kirken. Dette skjer fra klokken 17. Foreldrene til barna er velkomne til vafler og kaffe i kafeen

Småbarnstreff
For barn i alderen 0-6 år er det småbarnstreff fra klokken 17.00 til 18.30 Da synger vi og leker sammen. Etterpå spiser vi vafler sammen!

Supermandag
Èn gang i måneden serverer vi også norsk kveldsmat fra kl. 19.00. I vår blir det SUPERMANDAG disse datoene:

19. februar

19. mars

28. mai

11. juni (skoleavslutning)

MANDAGSMIDDAG- servering fra kl. 15.00- Èn mandag i måneden ønsker vi å servere middag for store og små. Perfekt for dere som ikke rekker hjemom for middag før småbarnstreffet!

- 12. februar

12. mars