Ung norsk i Berlin

Vi er en gjeng norske ungdommer mellom 16 -30 år som bor i Berlin.

Er du i Berlin som student? Eller i jobb? Er du mellom 15 og 30 år? Unge nordmenn i Berlin er hjertelig velkommen til å bli med den norske gjengen som treffes for diverse sosiale aktiviteter. Dette er en bra mulighet til å treffe andre unge nordmenn som er i byen! Vi møtes stort sett i presteboligen i Badenschestr. 15. Men vi annonserer også hver "Ung norsk i Berlin"-hendelse på vår Facebook-side, så meld deg inn der for å holde deg oppdatert på hva som skjer! For deg som ikke har facebook: Send gjerne en sms til prest, Kristin Heskje om at du kommer, så er det enklere å beregne mat :) 
Datoer for våren, 2019:

Tirsdag 05. mars kl. 19.00:
Filmkveld:
Fikk du ikke med deg "Skjelvet" på norske kinoer i høst? Nå har du sjansen! Vi møtes hos prest, Kristin Heskje, spiser middag sammen og fortsetter kvelden med film og popcorn. Ta med deg €5 til maten, deg selv og gjerne en venn :)  

Tirsdag 02. april kl. 19.00:
Tacokveld:
Taco, spill og sosialt hjemme hos brest, Kristin Heskje i Badenschestr. 15. Ta med: €5 til maten, gjerne et spill, deg selv og en venn. 

Torsdag 09. mai kl. 19.00: Vi pusser støvet av bowlingskoene og prøver lykken på Berolina Bowling i Schöneberg, kl. 19.00. Vil du være med? Alle betaler for det de vil spille selv, men vi leier bane på forhånd. Frist for påmelding er derfor onsdag 08. mai kl. 18.00. Påmelding skjer her: https://www.sjomannskirken.no/kirke/berlin/vaare-aktiviteter/ung-norsk-i-berlin-paamelding-til-bowling-torsdag-09-mai/


Tirsdag 04. juni kl. 19.00:
Vi later som at sommeren er kommet for å bli og inviterer til grilling, kubb, kanskje litt volley og sosialt i bakgården i Wartenburgstr. 7! Ta med det du selv vil grille, så stiller vi med drikke og tilbehør. Vi kjører på (nesten) uansett vær og setter opp utetelt med lykter i bakgården. Håper vi sees!


Trenger du noen å snakke med om stort eller smått? Ta gjerne kontakt med prest, Kristin Heskje 

Del