Bli medlem i Sjømannskirken

Støtt arbeidet i Berlin

Hjertelig velkommen som medlem!

Sjømannskirken i Berlin så sin spede begynnelse i 1905 i samarbeid med svenske Victoriaförsamlingen. Men det var først i 1993 at vi fikk egen norsk prest. Våren 2018 flyttet vi til nye lokaler i Kreuzberg og ble med det første Sjømannskirke som har inngått et samarbeid med en lokal kirke. Vårt mål er å lage møteplasser som skaper fellesskap blant nordmenn og andre i Berlin og formidle evangeliet i ord og handling. Her er alle velkomne!

Hvorfor skal jeg bli medlem?

• for at det skal finnes en norsk kirke i Berlin som kan tilby gudstjenestefellesskap, livsriter og samtaletilbud på norsk.
  • for at det skal finnes en norsk kulturell og sosial møteplass i Berlin.
  • for å få medlemsrabatter på utvalgte arrangement og vigsler.
  • for å få stemmerett ved årsmøte og rett til å sitte i kirkerådet.

Du kan være et aktivt medlem, boende i Berlin, eller et støttemedlem.

Priser per. kalenderår:

Familie: €120
Enslig voksen: €50
Barn/student/pensjonist/«Sozialhilfeempfänger»: €30

Medlemsavgiften kan betales henholdsvis til vår tyske eller vår norske konto. Markeres med «medlemsavgift årstall + navn + adresse»

Tysk konto:

Norwegische Kirche in Berlin (Sjømannskirken) / IBAN: DE76 10080000 0563 249300 / BIC/SWIFT: DRESDEFF100

Norsk konto:

Sjømannskirken norske kirke i utlandet avd. Berlin / IBAN: NO123000 2419633 / BIC/SWIFT: SPSONO22XXX /

Kirchensteuer
Dersom du betaler Kirchensteuer til EKBO (Evangelische Kirche Berlin-Brandenburg-schlesische Oberlausitz) i Berlin kan velge å isteden la dette gå til Sjømannskirken i Berlin, via vår tyske partnermenighet Jesus Christus Kirchegemeinde. Ta kontakt med Kjersti Hesthagen dersom dette er aktuelt for deg (kje@sjomannskirken.no, +49 151 10770638).

Bli fast giver?
Du kan også bli fast giver til Sjømannskirken i Berlin. For mer informasjon, se under fanen «Gave» på vår nettside, www.sjomannskirken.no/berlin.

Sjømannskirken drives primært på innsamlede midler og kan derfor ikke eksistere uten hjelp og støtte fra dens venner og brukere. Som medlem er du derfor en viktig bidragsyter for å sikre Sjømannskirken i Berlin sin framtid.