Konfirmasjon

Er du konfirmant 2018/2019? Vi vil gjerne ha kontakt med deg!

Har du lyst å konfirmere deg?

Her i Berlin har vi konfirmasjonsopplegg i sjømannskirken og du kan også være nettkonfirmant. Ønsker du å bli nettkonfirmant kan du gå inn her og melde deg på her!

Som konfirmant får du være med på to leirer i løpet av året, en i Hamburg på høsten, 26.- 28. oktober og en leir i London på våren!
Vi har konfirmasjonsgudstjenester i mai/juni både i kirka i Berlin og i en kirke vi låner i München, og du kan også konfirmeres i Norge om du skulle ønske det.

Ta en titt på bildene her på siden for å få et enda bedre inntrykk av tiden som konfirmant.

Vi her i sjømannskirken gleder oss til å bli kjent med de nye konfirmantene for 2018/2019 og ønsker dere velkommen til et år fullt av læring, opplevelser, vennskap, undring, utvikling og moro!

Ta gjerne kontakt med sjømannsprest Kristin Heskje berlin@sjomannskirken.no så fort som mulig om du er i konfirmasjonsalder, om du har barn som er det eller om du har spørsmål knyttet til konfirmasjonstiden.