Konfirmasjon

Informasjon om konfirmantåret 2017/2018.

Har du lyst å konfirmere deg?

Her i Berlin har vi konfirmasjonsopplegg i Sjømannskirken og du kan også være nettkonfirmant.
Ønsker du å bli nettkonfirmant kan du gå inn her og melde deg på her!

Som konfirmant får du være med på to leirer i løpet av året, i fjor var vi i Hamburg på høsten og på en leir i London på våren!
Vi har konfirmasjonsgudstjenester i mai/juni både i kirka i Berlin og i en kirke vi låner i München, og du kan også konfirmeres i Norge om du skulle ønske det.

Ta en titt på bildene her på siden for å få et enda bedre inntrykk av tiden som konfirmant.

Vi her i sjømannskirken gleder oss til å bli kjent med de nye konfirmantene for 2017 og ønsker dere velkommen til et år fullt av læring, opplevelser, vennskap, undring, utvikling og moro!

Ta gjerne kontakt med sjømannsprest Hilde Barsnes på hba@sjomannskirken.noså fort som mulig om du er i konfirmasjonsalder, om du har barn som er det eller om du har spørsmål knyttet til konfirmasjonstiden.

Fjorårest konfirmanter i London!