Konfirmasjon

Er du konfirmant 2020/2021?
Vi vil gjerne ha kontakt med deg!

Har du lyst å konfirmere deg?

Konfirmasjonstiden er en tid for å utforske viktige spørsmål, som hvem er jeg? Hva tror jeg på? Finnes det en Gud? Hva vil det si å være en kristen? Og mye mer. Konfirmasjonstiden er altså ikke bare for deg som tror. Den er også for deg som tviler, eller bare er nysgjerrig.

Som konfirmant i Sjømannskirken i Berlin vil du følge to spor: Du vil bli nettkonfirmant og følge et opplegg som hjelper deg til å lære mer om deg selv og om kristen tro. Men du vil også få møte andre konfirmanter på leir gjennom samlinger i Berlin og München, litt avhengig av hvor årets konfirmanter bor.

Oppstart for høsten 2020 blir i begynnelsen av oktober. Siste frist for påmelding til høsten er 01. september.

Vi har konfirmasjonsgudstjenester i mai/juni både i kirka i Berlin og i en kirke vi låner i München, og du kan også konfirmeres i Norge om du skulle ønske det.

Hvordan melder jeg meg på?
Du melder deg som konfirmant i Berlin ved å melde deg som nettkonfirmant. Når du har gjort dette vil du motta mer informasjon fra oss i Berlin. Mer informasjon om nettkonfirmant og påmelding finner du her!

Ta gjerne en titt på bildene her på siden for å få et enda bedre inntrykk av tiden som konfirmant.

Vi her i sjømannskirken gleder oss til å bli kjent med de nye konfirmantene for 2020/2021 og ønsker dere velkommen til et år fullt av læring, opplevelser, vennskap, undring, utvikling og moro!

Ta gjerne kontakt med sjømannsprest Kristin Heskje berlin@sjomannskirken.no om du er i konfirmasjonsalder, om du har barn som er det eller om du har spørsmål knyttet til konfirmasjonstiden.