Åpning av kunstutstilling: Gunnvor Sørhus

Kunstutstillingen Refleksjoner ved Gunnvor Sørhus åpnes i kirkens kafé, fredag 16. desember klokken 12.00. Utstillingen vil henge fremme til 9. februar 2023.

 

Om kunstneren

Gunnvor Sørhus ble født på Fjæra i Sunhordland, en liten bygd inni en fjord på Vestlandet. Hun har nå bodd i Spania i over 40 år.


Gunnvor malte en del da hun var ung, men tok opp igjen malingen høsten 2004. Hun begynte da på Universidad Popular i La Cala og gikk der fram til 2010. I tillegg har hun ett år på Centro Arte i Fuengirola, samt mange kurs hos den norske kunstneren Knut Kråkevik.

2008 – 1.premie på «Pinta Libre» i Mijas , en årlig konkurranse blant mange kunstnere.

Gunnvor har hatt flere separate utstillinger og utstillinger i grupper i Norge og i Andalucia. Hun er medlem av gruppen Artic Circle.

Hun jobber for det meste med akryl og olje, maler mest figurativt, men også abstrakt.

- Figurene trer som regel fram under prosessen og så følger jeg det jeg ser og føler, forteller Gunnvor Sørhus. Sammen med Astrid Zehetner organiserer hun utstillingene her på Sjømannskirken.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info