Konsert: Gyldenløwe Brygge AVLYST!

KONSERTEN ER AVLYST!
Konsertstart kl. 19.00 Konsertkafé fra kl. 18.00
Billetter €20,-

1{  "recurrence": "1",  "weekInterval": "1",  "monthYearOption": "1",  "interval": "1",  "weekDay": "1",  "month": "1",  "monthOption": "1",  "startDate": "2021-10-21 19:00",  "endDate": "2021-10-21 20:30"}
21.10.2021 kl 19:00
Konserten er dessverre avlyst!

Dixieland orkesteret Gyldenløwe Brygge besøkte Sjømannskirken El Campanario første gang en lørdag i november 2015. Konserten ble en fantastisk opplevelse med disse dyktige musikerne fra Drammen. En fullsatt patio fikk synge med og høre mye flott musikk mens det ble fortært over 220 grøtporsjoner og et stort antall karbonader!

I noen år nå har Gyldenløwe Brygge turnert nord for oss i Alicante- og Torrevieja området. Der har de spilt for fulle hus i Sjømannskirkene med gode tilbakemeldinger hele veien.

Nå kommer orkesteret endelig tilbake til Sjømannskirken her på Costa del Sol og de har kalt konserten sin for «New Orleans Jazz Celebration», og det er nettopp hva vi vil få høre. En konsert, som en hyldest til den glade swing-jazzen fra 1920-30 tallets glansdager med Dixieland fra New Orleans.

Orkesteret viser en genuin spilleglede og improvisasjonskunst og har en folkelig og nær måte å opptre på. De spiller flere instrumenter hver seg og med sin energiske spillestil har de en høy publikumsappell. I november 2017 fikk de også hele Stortorvet Gjæstgiveri i Oslo til å reise seg og synge med. Ikke noe å si på at de blir omtalt som et virkelig «up and coming» band. Så merk deg datoen og sett av denne kvelden til et besøk i vår kirke. Her er en link til deres YouTube kanal med noen musikalske smakebiter. 

Orkesterets besetning er:

Steinar Hannevig - klarinett/sax
Bjørn Skjelbred - trompet/flügelhorn

Arne Opsahl - trombone
Roger Frostad - piano/vokal
Runar Gustavsen - gitar/banjo/vokal
Jan-Eirik Eide Hansen - tuba
Erik Fingalsen - trommer

Her er noen bilder fra deres besøk i november 2015:

Billettsalg

Billetter kan kjøpes ved inngangen. Det er forhåndssalg av billetter til alle konserter i kirkens resepsjon.

Del