17. mai 2019

Program for dagen og forhåndssalg av matbilletter.

Program for Grunnlovsfeiringen 17. mai 2019

10.00 Gudstjeneste sammen med Den norske skolen i Benalmádena, i Parroquia de la Inmaculada Concepción-kirken som ligger i sentrum av Arroyo de la Miel. Etter gudstjenesten starter barnetoget fra plassen utenfor kirken.

11.00 Gudstjeneste i Turistkyrkan i Fuengirola/Los Boliches. Etter gudstjenesten går 17. mai-toget langs strandpromenaden til havnen i Fuengirola, hvor det er felles program.

13.00 Dørene åpner for nasjonaldagsfeiring på Sjømannskirken/El Campanario. Samtidig starter salget av lunsj, vafler, pølser, brus og is. Det blir kulturelt program med nasjonale sanger, samt masse gøyale og tradisjonelle leker for store og små.

Velkommen til Sjømannskirken Costa del Sol!

I skjemaet nedenfor er det anledning til å forhåndsbestille mat, for å spare tid og penger på dagen. Det er selvsagt mulig å betale kontant, med kort eller på VIPPS på dagen også. Siste frist for matbestilling online er 16.mai.

Ønsker du å hjelpe til som frivillig kan du trykke på linken her: FRIVILLIG

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.