Juleopphold

i perioden 15. - 30. desember 2017

Velkommen til en hyggelig juleuke på El Campanario!

På gjestehuset til Sjømannskirken på Costa del Sol kan du unne deg en spesiell advent- og juletid. Gjesthuset har komfortable rom, og sjømannskirken kan tilby deg en praktfull lun palmehage med vakker patio der du kan kombinere god mat, godt selskap med opplevelser og også mulighet for litt hvilepuls i julestria. Her er anledning for tidebønner, gudstjenester, for lunsjservering. En hyggelig  juletid i et litt varmere land.

Velger du minimum 3 dagers opphold eller mer i perioden 15.- 30.desember inkluderer vi også i prisen:

• Norsk julekveldsfeiring på juleaften med norske julesang, gange rundt juletre m.m.i vår flotte patio, god mat og juleunderholdning.
  • Stor lunsjbuffet 1. juledag
  • Hyggelig kveldsmåltid kun for husets gjester onsdag 27. desember
  • Sjømannskirkens lørdagsgrøt den 16. , 23. eller 30. desember
  • God frokost er alltid inkludert i prisen når du bor på vårt hyggelige gjestehus.

Julaften har vi Julegudstjeneste i Sjømannskirken i to omganger, kl 14 og kl 16.

Reserver advents- og juleovernatting her

Og bruk gjerne mulighetene som ellers byr seg frem her nede:

• Fem minutters gange unna finner du stedets restaurantgate.
  • Og Malaga som ligger ca. 40 minutter herfra er viden kjent for sine flotte julegater.
  • Marbella, 15 minutters kjøretur herfra har også en flott julepyntet "gamleby" nå i juletiden.
  • Ta gjerne en tur innom strandbyen Fuengirola, også 15 minutter herfra.
  • Eller spaser i de sjarmerende, smale gatene i den hvite fjellandsby Mija en halv times kjøretur unna.
  • I tillegg kan vi love lysere dager her sør, og slentrende spasertur langs strandpromenaden like ved.

Pris for ukesopphold julen 2017

€338 per person i dobbeltrom  (ca. 3250 NOK)

€495 per person i enkeltrom    (ca. 4700 NOK)

Du får rabatt på 15 % på opphold i 2 uker eller mer i advents- og juleperioden.

Det går direktefly til Malaga med Norwegian og SAS både fra Oslo, Torp, Bergen, Trondheim og Stavanger på utvalgte dager

Bestill rom her

Vi har ennå noen ledige rom i adventstiden på El Campanario

Døgnpriser inkl. frokost i adventstiden
Dobbeltrom €85
Enkeltrom €65
Familierom (2 rom, 4 senger) €130
Ekstraseng €20(voksen)/€10 (barn)

Du får rabatt på 15 % på opphold i 2 uker eller mer i advents- og juleperioden.

Sjekk tilgjengelighet og reserver rom for advent her