Kor og musikk

EC Singers og Las Campanitas er navnet på kirkens to kor. Las Campanitas er for jenter fra 3. klasse og oppover, mens EC Singers ønsker velkommen alle mellom ca. 16 og ca. 60 år.

Las Campanitas
er navnet på Sjømannskirkens jentekor og betyr "de små klokkene". Målet med koret er å ha det gøy, lære enkel sangteknikk og synge etter noter, og utvikle oss selv og koret til å bli så gode som mulig. Derfor er alle øvelser og opptredener obligatoriske.

Hvem kan bli med?
For å bli med, må du være jente, like å synge og gå i 3. klasse eller høyere. Det er ikke opptaksprøve til koret, men dirigent Magnus vil gjerne møte nye medlemmer sammen med foresatte for å fortelle om koret og høre på stemmen din.

Slik øver vi
Vi øver i kirkerommet på Sjømannskirken hver fredag mellom kl. 18.00 og 19.00. Vi varmer opp, lærer noter og øver inn sanger og tekster.

EC Singers
Dette er et kor for alle mellom 16 og 60 år. Velkommen!

Påmelding
Ta kontakt med dirigent Magnus Køhn direkte, på telefon 659 009 361 eller e-post: mko@sjomannskirken.no.