Myldrefredag - for hele familien!

>

Sjømannskirken vil være et sted hvor alle barn og unge kan føle seg inkludert og ivaretatt og få bruke sine talenter. Myldrefredag er ukens høydepunkt, hvor det myldrer av folk og liv. Vi spiser taco, har barnesang for de minste og noen hyggelige aktiviteter felles for voksne og barn.

Slikk ser en myldrefredag ut:

kl. 17.00  Salg av taco til hele familien(salget slutter 18.30)

kl. 18.30  småbarnssang i kirkerommet

kl. 18.30  aktiviteter inne i Gildesalen ved bordene og ute

kl. 19.45  samlingsstund i kirken

kl. 20.00  SLUTT

Taco u/drikke

voksne 8 €

Barn (opp til 16 år) 4 €

Vi har tatt bort årskontingenten for barneklubbene. Isteden vil det stå en boks i kaféen hvor du kan putte på så mye eller lite penger du vil. Dette vil gå til innkjøp av materiell til Myldrefredag.

Kontaktperson for myldrefredag er trosopplærer Camilla Juell, cyj@sjomannskirken.no, tlf. 618231479.

Følg oss på Facebook-siden vår "myldrefredag på sjømannskirken Costa del Sol" for informasjon og datoer