Pilegrimsvandring

6. – 15. mai 2017 - «Via de la plata - Sølvveien» i Spania!

I mai 2017 fortsetter Sjømannskirken pilegrimsvandringen og går nå fra Zafra som vi kom fram til i 2016. Vi fortsetter vandringen i den vakre regionen Extremadura og følger «Sølvveien» som går nordover gjennom varierte spanske landskaper helt fram til Santiago. Lørdag reiser vi tilbake til El Campanario og blir med på pilegrimshelgen på Sjømannskirken og opplever en aktiv sjømannskirke med en aktiv hverdag med tidebønner og faste aktiviteter. El Campanarios «klosteratmosfære» gir ro og lav hvilepuls, og er en god start og avslutning på pilegrimsvandringen.

Fullstendig program og detaljer om turen finner du i denne PDF-en.

For deg som bor lokalt og ønsker å delta kun på selve vandringen kan du ta kontakt for å få egne priser på dette.

For nærmere informasjon og reservasjon, ta kontakt med:
Sjømannskirken på Costa del Sol
El Campanario v/ Helen Steen og Reidulf Krossli Ljøkjell
Tlf.: +34 952 939 800 – Tlf. 55552256 (Norsk lokalnummer via IP)
E-post: elcampanario@sjomannskirken.no
Etter påmelding vil du få en bekreftelse med diverse informasjoner om betaling, om reise fra flyplass til El Campanario, m.m. 50 prosent betales ved påmelding, resterende cirka tre uker før avreise.