Bryllup i Spania?

Legg bryllupsreisen til Spania og gift dere på El Campanario!

I denne vakre kirken vil dere få en enkel, men høytidelig seremoni. Brudepar og gjester kan bo på Sjømannskirkens sjarmerende gjestehus, som har et eget brudekammer. Stedet er også et perfekt utgangspunkt for spennende utflukter i Sør-Spania.

Hvem kan gifte seg?

Forutsetningen for å gifte seg i Sjømannskirken på Costa del Sol er at den ene av partene er norsk statsborger og at den andre ikke er spansk statsborger.

Bryllupssamtale og musikk

Når dere har bestilt tid og har alle nødvendige papir i orden, vil sjømannspresten ta kontakt for å avtale tid for en samtale før bryllupet. Formålet med samtalen er å bli bedre kjent og gå gjennom vielsesritualet. Dere kan også møte organisten for å avtale musikk. Ritualet følger ordningen for vielser i Den norske kirke.

Bilder og fotograf

Kirken og omgivelsene innbyr til særdeles vakre bilder. Vi anbefaler å overlate fotografering til en profesjonell fotograf både for å oppnå kvalitet på bildene og bevare ro og høytid under selve seremonien.

Hjertelig velkommen til bryllup ved Sjømannskirken på El Campanario!

Her kan du lese mer om bryllup i Sjømannskirken

11.12.2017 03:16:25
27.04.2016 09:34

Bryllupsmarsjer

Hør opptak av 30 brudemarsjer som kan være aktuelle i bryllupet deres.

27.04.2016 09:35

Se film om bryllup i Sjømannskirken