Kirkekafeen

Mer enn vafler!

Når kirken er åpen, er også kafeen åpen. Her er det til enhver tid salg av vafler, kaffe, te, vann og brus. Hver dag selges det også varm middag kl 13.15-15. Menyen varierer fra norske kjøttkaker til spanske og internasjonale retter.  Middag med drikke, dessert og kaffe koster €10.

På lørdager består menyen av risgrøt eller karbonadesmørbrød. Prisen er €7.

På søndager kan man forsyne seg fra kirkens lekre grill- og salatbuffé. Det er påmelding på liste i kafeen eller på kirkens telefon 952 939 800 eller på e-post elcampanario@sjomannskirken.no. Prisen er €17,-

Mat og drikke kan nytes inne i den trivelige kafeen eller ute i den store og vakre patioen.

Kirkekafeen er fremfor alt et sted å møtes. Her kan man slappe av og slå av en prat med gamle eller nye bekjente, eller snakke med kirkens personale.

Kafeen har dessuten gratis trådløst internett. To datamaskiner står til disposisjon og det er også et utvalg av ulike magasiner man kan fordype seg i.

Kirken har også et rikholdig bibliotek i andre etasje.