Smak av Norge

Hver tirsdag klokken 18 serverer vi en smakfull middag av norsk slag.

Meny høst 2023

22/8: Hjemmelagde fiskekaker med råkost
29/8: Lammefrikassé med rotgrønnsaker

5/9: Kjøttkaker i brun saus, med kålstuing og ertestuing
12/9: Hjemmelagd Tomatsuppe med egg
19/9: Fiskegrateng med kokte grønnsaker
26/9: Fårikålens dag (28/9) - med tilslørte bondepiker til dessert

3/10: Tacotirsdag og kanelboller til dessert (kanelbollens dag 4/10)
10/10: Lapskaus
17/10: Ovnsbakt, norsk laks med agurksalat og Sandefjordsmør
24/10: Rømmegrøt og spekemat (grøtdagen 23/10)
31/10: Hønsefrikassé med rotgrønnsaker

7/11: Grillribbe (svin) og ovnsbakte rotgrønnsaker
14/11: Oksestek
21/11: Pannekaker og ertesuppe
28/11: Bankekjøtt med kålstuing

OBS! 5/12: Tradisjonell Julelunsj med smakfull buffet klokken 12.30 (ingen hverdagsmiddag)
12/12: Julegrøt med mandel og småkaker til dessert





Pris per person
Pris per person
Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info