53 bilder fra ørkenturen

15 biler med til Al Madam

Fabelaktig vintervær i Dubai! Mangeturdeltakere kommenterte ukens nyheter fra Norge og Sverige omsnøfall og holkeføre - mens de selv koste seg i lunken sand ogstrålende sol ved Al Madam øst for Dubai.
15 biler deltok på ørkenøvelseskjøringen arrangert avSjømannskirkens turgruppe. Al Madam overrasket med flotte sandynerog utfordrende sandberg. Perfekt sted for både nybegynnere ogviderekommende ørkenrever med mange hestekrefter under panseret.Lars Leksell var kjentmann og inspirator.
Over ser du bildene fra den flotte fredagsturen. Klikk frem ogtilbake ved å trykke på bildene bak, eller dra i hendelen underbildene.
Vil du se video fra turen - og kanskje sjekke alle som bleørkenfast? SjekkSjømannskirkens facebook-side.
Om to uker skal 25 biler avgårde til den storslåtte Liwa-ørkenen iAbu Dhabi. Mange var glade for at de hadde sikret seg plass på denkirketuren.
Turgruppen arrangerer også waditur i februar og Omantur i mars.Følg med på nyheter om disse turene.