Bildene fra Dubai-konfirmasjonen

Fest for 19 flotte ungdommer

Her er bildene fra konfirmasjonsdagen i Sjømannskirken 3. april- selve påskeaften. Stor fest. Stor stemning!

De 17 konfirmantene som har fulgt undervisning vedSjømannskirken i Dubai siden oktober i fjor ble konfirmert sammenmed de to jentene fra Abu Dhabi som har fulgt samme undervisning,men i stedet på nettsidene til Sjømannskirken.

Påskekonfirmasjonen ble en strålende dag. Varmt ute, varmt inne.Fullstappet Sjømannskirke. Kirkekoret deltok. Solister var med.Nattverd til alle 19 konfirmantene og deres mange gjester fraDanmark, Sverige og Norge.

Mange avsluttet dagen med en bedre middag på et spisested iDubai, og mange skal ha fest for flere venner og familie når de eri Skandinavia til sommeren.

I Ankeret 1/10 kan du sebilder og navn på alle 19 som ble konfirmert påskeaften. Der erogså bilder av alle Qatar-konfirmantene ogandre Østen-konfirmanter som deltok på den storeleiren i februar.