Bildene fra Julefestivalen

600 startet julen på Sjømannskirken

Flere enn på lenge! Sjømannskirken var full ute og inne daJulefestivalen ble arrangert. 600 mennesker fikk en liten doseadvent og jul med seg hjem.

- Vi er superfornøyde, sier Sjømannskirkens daglige leder AnneWirak Onsrud. - Vi hadde mange flotte frivillige i alle aldre, ogvi hadde besøk av mange fornøyde skandinaver som likte programmetvårt.

Anne er også særdeles fornøyd med at det ble skapt julestemningrundt i kirken og utenfor. Og at mange ble igjen til denavsluttende adventsgudstjenesten.

Det var fint program både for barn og voksne.

Så er det alltid spennende - for en Sjømannskirke som forsøker åklare seg uten støtte fra moderorganisasjonen - hvor mye penger somkom inn.

Omsetningen var på hele 54000 dhs. Det er bra… Veldig bra!

Til ære for de 54 tusen, kan du over se 54 bilder frafestivalen. Mange av bildene er tatt av Joan Asp. Tusen takk!