Bildene fra ørkeneventyret

24 biler med på kirkens novembertur.

Mange satte seg fast i den løse ørkensanden da Sjømannskirkenarrangerte tur i november. Men det skal man gjøre når man skal læreseg kjøreteknikker på dette underlaget...

24 biler med svensker, nordmenn og dansker deltok i karavanenmellom Fossil Rock og Big Red noen mil nordøst for downtownDubai.

Turgruppen gjorde kjempejobb! Anført fra dagens ansvarlige,Thomas Lyth, loset de bilene trygt gjennom de ca 2 milene ifantastisk turterreng.

Alle hadde medbrakt lunsj. Etter spisepausen en fordelte de 24bilene seg i tre grupper frem mot Big Red.

Mange fornøyde skandinaver etter turen. Og mange som alleredeser frem til de neste turene. Følg med her på nettet og i Ankernyttfor informasjon om planene.

Over kan du glede deg over endel bilder fra den fine dagen. Stortakk til Joan Asp som har tatt flotte bilder og som vil dele demmed oss andre! Klikk på bildene bak for å "gå" videre.