Dubai-julen i bilder

Mange i Sjømannskirken

Over ser du bildene fra julaften og fra 2.juledag iSjømannskirken i Dubai. Klikk på bildene "bak" eller dra i hendelenunder bildene.
På første julaftengudstjeneste var det over 220 skandinavere.Dansken Sten Wenzel Pedersen ledet, og ryktene hadde gått i detdanske miljøet... Svært mange dansker møtte opp!
På andre julaftengudstjeneste kom i overkant av 180 personer. Dekunne glede seg over bl.a. vakker julesang av kirkekoret.

Middag
Så var det middag med 120 påmeldte gjester senere på kvelden.Deilig skandinavisk julemat, masse sang og musikk, konkurranser,dans rundt granen og besøk av nissen. Til middagen var det påmeldtmange turister fra Norge og Sverige som på denne måten fikk enveldig annerledes julefering enn de er vant med i Norden.

Ørkenfest
Julefeiringen med Sjømannskirken fortsatte i ørkenen 2.juledag. 50personer var med i kolonnen fra Dubai og opplevde en eksotisk litentime ved Camel Rock. Julespillet varmet - alltid eksotisk i detteklimaet. Og ørkensanden smøg seg inn overalt - slik den har forvane å gjøre…