Dyttet hverandre løs fra sanda, her er bildene

BigRed ble redd.

<
>

Skandinavene satte spor etter seg i Big Red nord for Dubai! 50personer + 17 firehjulstrekkere som satte seg fast. Mangeganger...

Fredag 19. mars ble en ekstra varm dag og en ekstra morsom dag iørkenen for Sjømannskirken. Bare fire biler dro fra Oud Metha Road.Men ute på Epcco kom 13 til. Uanmeldt. Men slik skulle det være pådenne koseturen til de praktfulle dynene nesten i Oman.

Svensker, dansker og nordmenn i UAE har de siste årene for alvorogså fått øynene opp for turengasjementet i Sjømannskirken. Mensdet i 2007 i snitt var fem personer med på kirkens turer, øktedette i 2008 til 13 personer.

Men 2009 slo alle rekorder: Da var det i  snitt 35 store ogsmå med på hver eneste Sjømannskirke-utflukt. Totalt 455 menneskerpå 13 turer…

Dette er gledelige tall for Sjømannskirken ettersom turer tilparker og ut i ørkenen på en helt spesiell måte skaper goderelasjoner. Når en har dratt deg løs fra ørkensanda, er vedkommendebiltt en god venn… Tallene over er også imponerende fordi det pånoen turer er innført begrensede plasser.

2010 ser ut til å fortsette veksten. Mye takket være strålendeturgruppe-arbeid. Til Big Red var det Gunnar og Eréne Svenssonpluss David Lönneberg som hadde kommandoen.

Kos deg med bildene fra turen!

 

 

Del