Oman-tur-bildene

Flipper dukket opp!

Over kan du kose deg med bildene fra Sjømannskirkensmars-overnattingstur til Oman. 129 foto fra strand, bil, grusvei,fjell, teltoppsett, solnedgang, båttur, bading og dekk-avslapping.Pluss Flipper! Og Flippa!

Dra i hendelen under bildene eller klikk på bildene som liggerbak.

10 biler var med. 28 personer.

Turleder Thomas Lyth loste oss til Oman-grensen, gjennomimigrasjon og på de flotte "Vestlands-veiene" opp til den lillebyen Khasab langt nord på den arabiske halvøya.
Turdeltakerne hadde bilene fullpakket til camping på 1300 metershøyde, til grilling i nattemørket og til båttur med delfin-racedagen derpå.

Flott tur! Litt kjølig på natta og ganske støvete frokost. Mensosialt og fint! Deltakerne fikk se en heeelt annen natur enn den iDubai. Fjorder som kan sammenlignes med de på Vestlandet i Norge.Grusveier som er hogget ut i fjellsiden. Og steinformasjoner somikke ligner på noe i Skandinavia.

- Thomas er en helt, sa de mange nordmennene (og den ensligesvensken) som var med.

Vil du se en liten video fra dhow cruiset? Klikk på vår Facebook-side.

Neste tur med Sjømannskirken blir til Al Ain fredag før påske,15. april. Følg med her på nettet og i Ankernytt forinformasjon om dagsturen.