Ørkeneventyrlig gudstjeneste

Bildene fra sesongens første ørkentur m/gudstjeneste

Nyt bildene fra Sjømannskirkens første ørkentur denne høsten ogvinteren. Takk til Tone Lill Bjørlykke for kjørebildene - og takktil kirkens turgruppe og spesielt til Linde og Per Arne Langnes fororganiseringen denne ettermiddagen!
Det var en fin liten gruppe som forsøkte ørkenkjøring for førstegang. 40 varmegrader i skyggen. Myye varmere under panseret…

Alltid litt ørkendrama
Per Arne introduserte endel nybegynnere for gleden ved å komme segfrem over sandynene. Man lærer ikke dersom man ikke setter seg fastnoen ganger. Mange lærte denne dagen!
Klokken 16 møttes alle de dristige og de mindre dristigeørkenfarerne til gudstjeneste ved lett-tilgjengelige Camel Rocknoen mil utenfor storbylarmen.

Varm ettermiddag
Det var høytidelig innsettelse av det nye svenske presteparet påkirken, Fanny og Micke Linder.
Skjønt - så veeeldig høytidelig kan det aldri bli i fri luft og ihet sand… Svetten rant ikke bare av de nyansatte.
Sjefen for Svenska kyrkan i utlandet, Anders Bergkvist sto for denfine mottakelsen. Han hadde også med seg regionsjef KristerTholin.
Sjømannskirken i Dubai legger opp til gudstjeneste i ørkenen andrelørdag i måneden gjennom høsten og vinteren.
Følg med i Ankernytt for detaljerom hver enkelt lørdag.