Victoria i Dubai

Flott besøk av flott kronprinsesse!

En fin torsdagsettermiddag på sjømannskirken i Dubai:
Sjarmerende besøk av Sveriges kronprinsesse Victoria…

Desverre ikke åpent for alle. Det ønsket ikke Slottet - og detkunne ikke Sjømannskirken lovet. Kronprinsessen ønsket ordenteligsamtale med noen få mennesker som kunne fortelle henne om livet iSjømannskirken og i Dubai forøvrig.
Dermed ble det den store gruppen av konfirmanter ved kirken somfikk æren av å snakke med tronarvingen. Pluss kirkerådet.

Det ble litt venting før kronprinsessen endelig kom sammen medambassadør Magnus Schöldtz og et koppel av fotografer ogjournalister som har fulgt den svenske kronprinsessen under besøkettil Emiratene. Men vel inne var kronprinsessen selv hovedårsakentil at det ble en avslappet og hyggelig time.

Hun strødde om seg med positive kommentarer og generøse smil.Hilste på alle, lyttet og viste forståelse. Avslørte solid kunnskapom landet, men var også nysgjerrig på mer.

Kronprinsessen var i Abu Dhabi mandag for å delta på den storemiljøvernkonferansen. De øvrige dagene har hun brukt til samtalermed ledere i Abu Dhabi og Dubai, til bedriftsbesøk og til å seseverdigheter i denne nye verdensmetropolen.

Høyt på kronprinsessens ønskeliste - foran besøket til UAE - varogså Sjømannskirken. Heldigvis. Den fellesnordiske kirken var sistestoppested før flyet tilbake til Stockholm.

Over kan du kose deg med 110 bilder fra besøket i Oud MethaRoad. Copyright: Sjømannskirken i Dubai.

Her kan du se bilder frakronprins Haakons besøk i Sjømannskirken i fjor vår.