Wadi-glede

Se bildene fra sjømannskirke-turen

Over er bildene fra Sjømannskirkens Wadi-tur 18. februar. Se detfantastiske landskapet og de fornøyde turdeltakerne!
15 biler var med på turen som gikk til tørre elveleier. Deltakernefikk se og kjenne på en del av Dubai som ikke er så godtkjent.
De opplevde fantastisk natur og hyggelig selskap. Sjømannskirkensturgruppe hadde prøvekjørt truen på forhånd - og var godtforberedt.
Bildene er tatt av Maria van Pelt og Micke Linder
- Turene med Sjømannskirken er alltid populære. Vi er veldig gladefor at mange er med. Og vi er spesielt glade for at de frivilligemedlemmene i turgruppen gjør så bra arbeid. Tusen takk, sierSjømannskirkens Micke Linder.

Neste tur med Sjømannskirken går til fjellene iOman med innlagt jakt på Flipper… Bli med 18. og 19.mars!