Ørkentur 26.oktoberØrkentur 26.oktober

Fredag 26.oktober planlegger vi sesongens første tur. Turen er både for rutinerte og urutinerte sjafører, og vi vil få testet både oss selv og bilene våre med ørkenkjøring.
Denne turen krever at man har firehjulstrekk.
Planen er at vi møtes på Sjømannskirken kl. 10.00 eller kl. 10.45 på "ENOC warsan 3" langs E44 (som kommer før flyoverbroen til E611) og kjører sammen derfra.

Eppco ved Dragonmart som vi har brukt som oppmøtepunkt tidligere er stengt, derfor tar vi alternativt oppmøtepunkt ved ENOC denne gangen. (om man søker ENOC warsan 3 i googlemaps kommer den opp).

Vi kjører videre til Al Awir, stopper, slipper ut luft og blir ledet av rutinerte ørkenkjørere frem til Fossil Rock hvor vi bruker å ha ørkengudstjenester. Til sammen vil det bli 3-4 timer med ørkenkjøring før vi kommer frem til Fossil Rock. Her spiser vi lunsj samtidig som vi nyter det mektige landskapet før vi kjører ut på motorveien og vender snuten hjemover.

Ta med rikelig med vann, samt noe å spise på til lunsjen. Husk også å ta med noe å sitte på.

All kjøring skjer på eget ansvar.
Vi ønsker at man melder seg på, slik at vi vet hvor mange vi blir. Dette kan dere gjøre ved å sende mail til cng@sjomannskirken.no eller ved å ringe 050 557 5446. Husk å oppgi om du møter på Sjømannskirken eller ved Dragon Mart.

Det anbefales å medbringe følgende utsytr for ørkenkjøringen:

Luftpumpe+lufttrykksmåler

Dragline+shackle

Spade

Hansker

Vann til bilen

HER kan du se noen bilder fra tilsvarende tur i 2016.