Konfirmasjon

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som konfirmant på Sjømannskirken i Dubai 2019/2020

Konfirmasjonstiden har oppstart fredag 20 september 2019 i Sjømannskirken. Konfirmantene og foreldre møter opp i sjømannskirken klokken 11.00.

Sjømannsprest Anne Hvinden, Regina Tiainen og svensk ambulerende prest Gudmund Erling, vil ønske velkommen og gi foreldre og konfirmanter informasjon om konfirmanttiden. Konfirmantene blir igjen i sjømannskirken for å bli kjent med hverandre. Foreldrene kommer til Gudstjenesten klokken 16.00.

Konfirmasjonstiden vil bli ledet av sjømannsprest Anne Hvinden, Regina Tiainen, og vår svenske ambulerende prest vil delta på flere samlinger, gudstjenester og leier.

Opplegget blir en blanding av nettundervisning, leir, samlinger og oppmøte på gudstjenester. Konfirmasjonsgudstjenesten er lørdag 28. mars kl.12.00

1.Nettundervisningen vil være 10 leksjoner som skal besvares over nettet og heter «Nettkonfirmant». Dere kan lese mer om dette på nettkonfirmant.no

Registrer din konfirmant på denne siden: https://konfirmant.sjomannskirken.no/registrer/ Du vil deretter motta mail med innloggingsinformasjon. Ved innloggingsproblemer send en mail til konfirmant@sjomannskirken.no.

Dere vil motta en mail der dere bes om å betale nettkonfirmantavgift. Denne kan dere se vekk i fra, da Sjømannskirken i Dubai skal betale denne regningen. Første leksjon kan gjøres med en gang

konfirmanten er registrert og har logget seg inn.

2.Treffene vil være:

1. Oppstartsamling fredag 20. september 2019. Tema: Medmenneske.
  2. Vi overnatter i kirken. Fredag 11- lørdag 12.oktober. Tema: Takknemlighet.
  3. Pepperkakedag, lørdag 14 desember 2019.Tema: Lucia, fra mørke til lys.
  4. Temadag i kirken/ørkenen lørdag 1. februar 2020 Tema: Ørken
  5. Konfirmantsamling lørdag 18 januar. Tema: Glede
  6. Leir i Singapore 21-23 februar 2020.
  7. Forberedelsessamling før konfirmasjon onsdag 25.mars
  8. konfirmasjon lørdag 28. mars

3.Konfirmantene skal i løpet av konfirmasjonstiden ha vært tilstede på 7 gudstjenester. Konfirmantene bestemmer selv hvilke gudstjenester han/hun vil gå på. Det vil imidlertid alltid være gudstjenester i etterkant av alle samlinger, leir osv, slik vil antallet bli dekket.

4.I tillegg skal konfirmantene være med å hjelpe til på Sjømannskirkens julebasar fredag 23.november 2019.

Prisen for konfirmantopplegget er 2000 AED. Dette inkluderer mat, materiell, aktiviteter og leiropphold (ikke flybillett). Som konfirmant hos oss vil du møte andre norske/svenske ungdommer, snakke norsk/svensk, være med på leir, lære mer om norske/svenske og kristne tradisjoner og kristendom.

For påmelding, mer detaljert informasjon eller spørsmål ta kontakt ahv@sjomannskirken.no

Konfirmantlederne snakker norsk og svensk . Nettundervisningen er på norsk.

Danske konfirmanter kan ta kontakt med dansk prest Carl Bjarkam på dubai@dsuk.dk