Utleie av leiligheter

Har du lyst til å oppleve Dubai og samtidig få bo koselig, trygt og godt i Sjømannskirken?

Vi har to leiligheter til utleie på kirkens område. Den noe mindre studioleiligheten har dobbeltseng. Den andre leiligheten er en toroms, med separat soverom med dobbeltseng, samt sovesofa i stuen. Begge har enkelt utstyrt kjøkkenkrok og bad. Det er vaskemaskin tilgjengelig i samme bygg som leilighetene.

Alle som leier kan benytte basseng og utendørsfasiliteter. I kirkens åpningstid kan leseværelset benyttes.

Er du ny i Dubai, og trenger et sted å bo før du skal flytte inn i egen bolig? Eller skal du arbeide her på kortere oppdrag?

Våre leiligheter passer godt for dette!

Bestilling av overnatting Bestilling av overnatting skjer til kirken per mail; dubai@sjomannskirken.no. Betaling skjer når bestillingen er bekreftet, til vår norske bankkonto. Kontonummer i Norge: 3000.21.05604, merk betalingen med leie Dubai, leietakers navn og dato for opphold.

Gi beskjed ved bestilling dag og tidspunkt for flyets ankomst og avgang, med flightnummer. Registrering skjer ved ankomst, eller dagen etter dersom du ankommer nattestid. Ønsker du at vi henter deg på flyplassen, så gjør vi gjerne dette. Det koster AED 75 for inntil 3 personer med normal mengde bagasje, og betales sammen med leien.

Hvordan finne kirken dersom vi ikke henter:

Kommer du til flyplassen: Ta vanlig drosje, tofarget med beige karosseri. De kjører alle på taksameter. De andre, svarte, såkalte limousiner, er noe dyrere. Si til sjåføren:"Norwegian Seamen's Center, Oud Metha Road, villa 252, between the Indian High School and the Iranian Social Club".

Studioleiligheten koster 200 dhs pr natt, for inntil 2 personer.

Den større leiligheten koster 400 dhs pr natt, for inntil 2 personer.

I tillegg til døgnprisen tilkommer en engangsavgift på AED 200 for sluttrengjøring (vi sørger også for at det er litt mat til første frokost i kjøleskapet).

Ekstra seng 50 dhs pr.natt/300 dhs pr uke. Barneseng (0-2 år) 10 dhs pr.natt/60 dhs pr. uke.

Ønsker du ukentlig renhold? Vi kan tilby dette til 100 dhs per gang.

Strøm, håndklær og sengetøy er inkludert i prisen, likeså drikkevann til kjøleautomaten.