Utleie av leiligheter

Har du lyst til å oppleve Dubai men samtidig føle deg som hjemme?

Vi har to leiligheter til utleie på kirkens område. Den noe mindre studioleiligheten har dobbeltseng, og en sovesofa. Den andre leiligheten er en toroms, med separat soverom der det står en dobbeltseng, samt sovesofa i stuen. Begge har enkelt utstyrt tekjøkken og bad. Det er vaskemaskin tilgjengelig i samme bygg som leilighetene.

Alle som leier kan benytte basseng og utendørsfasiliteter. I kirkens åpningstid kan leserommet benyttes.

Bestilling av overnatting Bestilling av overnatting skjer til kirken eller pr mail dubai@sjomannskirken.no. Betaling skjer når bestillingen er bekreftet, til vår norske bankkonto. Kontonummer i Norge: 3000.21.05604, merk betalingen med "leie Dubai", navn og dato for opphold.

Gi beskjed ved bestilling dag og tidspunkt for flyets ankomst og avgang, med flightnummer. Registrering skjer ved ankomst, eller dagen etter dersom du ankommer nattestid.

Hvordan finne kirken:

Kommer du til flyplassen: Ta vanlig drosje, tofarget med beige karosseri. De kjører alle på taksameter. De andre, svarte, såkalte limousiner, er dyrere. Si til sjåføren:"Norwegian Seamen's Center, Oud Metha Road, villa 252, between the Indian High School and the Iranian Social Club".

Sommer i Dubai

På grunn av klimatiske forhold er det sjelden aktuelt med korttidsutleie i sommermånedene, juni, juli og august. Vi ønsker derfor i denne perioden å prioritere utleie i hele perioden til en noe redusert pris. Kan passe godt for noen som kommer ned på jobb her, f.eks i påvente av hus/leilighet. Ta kontakt for avtaler.

Priser

Studioleiligheten koster 200 dhs pr natt, for inntil 2 personer. I tillegg kommer en engangsavgift på AED 150 for sluttrengjøring (vi sørger også for at det er litt mat til frokost i kjøleskapet).

Den større leiligheten koster 400 dhs pr natt, for inntil 2 personer. I tillegg kommer en engangsavgift på AED 150 for sluttrengjøring (vi sørger også for at det er litt mat til frokost i kjøleskapet).

Ekstra seng voksen 50 dhs pr.natt/300 dhs pr uke. Ekstra seng barn 4 - 12 år 30 dhs pr natt/180 dhs pr uke. Barneseng (0-2 år) 10 dhs pr.natt/60 dhs pr. uke. Annet barneutstyr kan også leies.

Håndklær og sengetøy er inkludert i prisen, likeså drikkevann til kjøleautomaten.