Utleie av leiligheter

Har du lyst til å oppleve Dubai men samtidig føle deg som hjemme?

Vi har to leiligheter til utleie på kirkens område. Den noe mindre studioleiligheten har to faste sengeplasser (dobbeltseng) og en sovesofa. Den andre leiligheten er en toroms. Begge har enkelt utstyrt tekjøkken og bad. Det er vaskemaskin tilgjengelig, i svømmebassengets dusj- og skifterom i samme hus som leilighetene.

Alle som leier kan benytte basseng og utendørsfasiliteter. I kirkens åpningstid kan leserommet benyttes.

Bestilling av overnatting Bestilling av overnatting skjer enten pr. telefon (+971 4 337 0062) til kirken eller pr mail dubai@sjomannskirken.no. Normalt leier vi ut for kortere tid, max 2 -3 uker. Unntak er sommermånedene, se info nedenfor. Det er mange som gjerne vil leie hos oss. Vi ber derfor om at dere betaler ved bestilling. Betaling skjer kontant til kirken i Dubai eller til vår norske bankkonto. Kontonr i Norge: 3000.21.05604, merk betalingen med "leie Dubai".

Gi beskjed ved bestilling dag og tidspunkt for flyets ankomst og avgang. På den måten vet vi når leiligheten må være klar, og når vi kan klargjøre den for nye gjester. Registrering skjer ved ankomst, dersom dette er i kirkens åpningstid, eller dagen etter dersom du kommer om natten eller fredag (kirken er stengt).

Hvordan finne kirken:

Kommer du til flyplassen: Ta vanlig drosje, tofarget med beige karosseri. De kjører alle på taxameter. De andre, svarte, såkalte limousiner, er dyrere. Si til sjåføren:"Norwegian Seamen's Center, Oud Metha Road, between the Indian High School and the Iranian Social Club".

Om porten er stengt, så er det bare å dra den åpen. Huske å stenge når du er vel inne! Leilighetene befinner seg i et murhus innerst til høyre på tomten. Gå veien mellom hovedhuset og innebandybanen, forbi lekeplassen og 90 grader til høyre. Døren til toromsleiligheten ligger vis a’ vis lekeplassen, til studioleiligheten bort mot porten i smuget. Nøklene står i på innsiden. Sommer i Dubai På grunn av klimatiske forhold er det sjelden aktuelt med korttidsutleie i sommermåndene, juni, juli og august. Vi ønsker derfor i denne perioden å prioritere utleie i hele perioden til en noe redusert pris. Kan passe godt for noen som kommer ned på jobb her, f.eks i påvente av hus/leilighet. Ta kontakt for avtaler.

Studioleiligheten koster 200 dhs pr natt

Den større leiligheten koster 400 dhs pr natt.

Ekstra seng voksen 50 dhs pr.natt/300 dhs pr uke. Ekstra seng barn 4 - 12 år 30 dhs pr natt/180 dhs pr uke. Barneseng (0-2 år) 10 dhs pr.natt/60 dhs pr. uke. Annet barneutstyr kan også leies.

Håndklær og sengetøy er inkludert i prisen, likeså drikkevann til kjøleautomaten.