Barneklubben Liv og Røre

Møteplass for barn og voksne

Vi møtes i sjømannskirken hver onsdag klokken 17, rett etter familiemiddag.

Første onsdag i hver måned er vi på bystranda like ved kirken.

Mens barna er på liv og røre er foreldrene hjertelig velkomne til foreldrekafeen. Dette er et hyggelig sosialt møtepunkt for foreldrene, med mulighet for å kjøpe kaffe, vafler, is og kalde drikker.

Liv og røre MINI:0-6 år, barn under skolealder. Vi synger sanger, leker og har det gøy med rasleegg, andakt og tegning. Til slutt koser vi oss med vafler og saft sammen med de andre barna. Foreldre til de minste barna kan gjerne følge dem på MINI-gruppen.

Liv og Røre:1-4. klasse. Først samles vi i kirkerommet, deretter har vi aktiviteter. Til slutt koser vi oss med vafler og saft sammen med de andre barna.

Liv og røre TWEENS:5-7. klasse. Først samles vi i biblioteket, deretter har vi aktiviteter. Til slutt koser vi oss med vafler og saft sammen med de andre barna.

Vi følger skoleruten, og har ferie når den norske skolen har det. Følg med i kalenderen.