Kirkerommet er koronastengt,

men telefon, mail og sosiale medier er alltid åpne

Sjømannskirken har besluttet å avlyse alle arrangement og ikke ha åpne kirker fra 13. mars til og med mandag 12. april. Dette gjør vi i solidaritet med alle dem som er i risikogruppene i forhold til koronaviruset, og som en del av en verdensvid dugnad for å redusere smittespredningen. Den beste måten vi nå kan hjelpe hverandre er å fortsette smitteforebyggende tiltak, ikke samles og heller vise omtanke gjennom telefon, sosiale medier og bønn.

Sjømannskirken skal fortsatt være til stede for nordmenn i utlandet. Vi ønsker å være en omsorgsfull, oppsøkende, diakonal kirke. Midt i verdens hverdag. Har du behov for noen å snakke med, noen å dele bekymringer med, eller ønsker du forbønn. Vi er her for deg.

Selv om vi skal vise omsorg ved å begrense fysisk kontakt, vil vi så langt mulig også hjelpe dem som trenger praktisk hjelp, for eksempel med hjemkjøring av matvarer. Ta kontakt, så finner vi løsninger sammen.

Har du behov for noen å snakke med, noen å dele bekymringer med

ta kontakt!

Vakttelefon: +34 649 867 867

Kontaktinfo til ansatte

Følg oss på Facebook

Du kan også dele dine tanker i chat eller e-post med prest på Sjømannskirkens nettkirke, www.nettkirken.no. Der kan du også legge inn en bønn og lese refleksjoner over søndagens tekst.

Kjærligheten har mange språk og uttrykksformer. I disse dager uttrykker vi kjærligheten gjennom å holde avstand og ikke utsette sårbare personer for mulig smitte.