Minilederkurs og MiLK 2.0

MiLK er et minilederkurs for 10-klassinger og VG1

Søndag 27. september klokken 18-21 på sjømannskirka er det oppstart for minilederkurset MILK (fjorårskonfirmanter, 10. klasse) og MILK 2.0 (tidligere MILKere, VGS).

Hvis du er nysgjerrig på hva dette er, møt opp på samlingen 27. september, eller kontakt Audun på ave@sjomannskirken.no eller tlf. +47 91519868.

MiLK står for Minilederkurs og er et kurs utviklet av Norges KFUK-KFUM for å skape unge ledere til klubb, Ten Sing og annet barne-og ungdomsarbeid, og for å få fjorårets konfirmanter med videre i menighetens arbeid.

Målsetting med MiLK

*Gi opplæring og erfaring som leder
*Vise at vi er en del av et fellesskap i kirken

Styrke troen

*Gi kursets deltakere praksis i menighetens barne- og ungdomsarbeid
*MiLK-møtepunkter
*Kurskvelder på 2-3 timer inkludert måltid.
*Noen praksisoppgaver gjennom året.
*Weekendtur sammen med de andre Spania-kirkene på våren.

Hva får du?

*Spennende kunnskap om tema innenfor organisasjon, ledelse, psykologi og teologi.
*Nye venner fra våre søsterkirker i Spania.
*Kursbevis som vil være en god attest ved fremtidige jobbsøknader.

Kurset ledes av barne- og ungdomsarbeider Audun Vetrhus. Ta gjerne kontakt: ave@sjomannskirken.no

Oppstart neste kurs: høst 2020.