Velkommen til bryllupsfest på Gran Canaria!

VIELSESMAIL:   grancanariavielse@sjomannskirken.no

Sjømannskirken på Gran Canaria er den mest populære sjømannskirken å gifte seg i. Kirken ligger vakkert til helt nede ved havet og strandpromenaden, med en uteplass like utenfor.
Vi har et av verdens beste klimaer, med sol og temperaturer mellom 20 og 30 grader hele året. Dere bør være tidlig ute med å reservere tid for vielsen.

Vi ønsker å bidra til at dagen deres blir personlig og flott.

Tidspunkt for bryllup
Bryllupene er på tirsdager og fredager i vårt vakre kapell, med plass til 100 mennesker.

Fra oktober til påske er vielsene kl. 14.00, 15.00 og 16.00.
Fra påske og ut september er vielsene kl. 13.00, 14.00 og 15.00.

Dagen før vielsen har presten en vielsessamtale med dere. I samtalen blir vi litt kjent og avtaler de siste detaljene for vielsen.

Musikk
Vår dyktige organist, Bjørn WW Jørgensen, er en allsidig musiker og kapellmester med bred erfaring fra inn- og utland.
For mer om Bjørn, se hjemmesiden hans.
Det finnes mange vakre brudemarsjer, og flere av dem kan du høre HER

PRAKTISK INFORMASJON

Å gifte seg i sjømannskirken

Skjema for prøving av ekteskapsvilkårene og forlovererklæringene

Vær oppmerksom på at enkelte land krever at ekteskap som er inngått ved ambassaden i etterkant registreres hos spanske myndigheter (Registro Civil) for at det skal kunne bli godkjent i tredjeland. Dette kan være en relativt tidkrevende prosess.
Ekteparet må selv ta seg av dette.

Det er viktig å være klar over at enkelte land kan kreve diverse tilleggsdokumenter for at ekteskapet skal kunne bli godkjent.
Sjekk med de respektive lands myndigheter.

Vielsesavgiften er på kr 5.500,- og da får dere prest, organist og blomster på alteret.

KIRKELIG VELSIGNELSE

Forbønn for borgerlig inngått ekteskap.
Prisen er den samme som for vielser.

Fornyelse av ekteskapsløftene sammen med en prest er gratis når det er snakk om en helt enkel seremoni uten ekstra forberedelser.
Dersom dere ønsker en sermoni mer lik en vielse er prisen det samme som for en vielse.

KONTAKT OSS

Send oss en e-post på grancanariavielse@sjomannskirken.no med forespørsel om ønsket dato.

Vi sender dere et brev med utfyllende informasjon når vi har avtalt dato.

LITT HJELP TIL PLANLEGGINGEN

Bryllupsplanlegger

The perfect wedding company

Fotografer

Mette Brandt Photography

Pia Lundberg Photography

Blomsterbutikker
Las Pitas, C/ Paco Gonzalez 1. Tlf. +34 928 736 308
La Cornisa, C/Taliarte 4. Tlf. +34 928 735 780

Frisører
Pernilla, C/Angel Guimera 15. Tlf +34 928 736 296

Restauranter
La Aquerela
Palm Garden

Ellers finnes det mye informasjon på internett.

Lykke til med forberedelsene, vi gleder oss til å møte dere!