Konfirmasjon

Sjømannskirken på Gran Canaria inviterer til en spennende konfirmanttid.

Denne høsten starter konfirmanttiden for dere som skal konfirmeres våren 2017.
Det blir et spennende år der du får muligheten til å oppleve mye.
Å være konfirmant i Sjømannskirken er litt annerledes enn vanlig, fordi konfirmantene blir kjent med andre norske konfirmanter som bor i utlandet. Det er et år med mange opplevelser og vi skal stille de store spørsmålene om livet, kjærligheten, troen og alt som ellers møter oss i livet.

London-tur
I mars 2017 drar vi til London. Her blir du kjent med norske konfirmanter som bor i Spania, akkurat som deg selv. Vi skal på musikal, gå gatelangs i London, lage gudstjeneste på Sjømannskirken og skape høytid i kirkerommet.

Konfirmantsamling
Sjømannskirken hver mandag klokken 19.30 - 21.00 gjennom høsten og våren, unntatt ferier.

Konfirmantinnskrivning
Mandag 12. september klokken 18.00 på Sjømannskirken.

Konfirmasjonsgudstjenesten
Palmesøndag 9. april 2017 klokken 14.00 i den katolske kirken

PRAKTISK INFORMASJON

Alle kan konfirmere seg i kirken.
Er du ikke døpt, så kan du bli døpt i løpet av året.
Har du behov for spesiell tilrettelegging av undervisningen, så lager vi et eget opplegg i samråd med foresatte.

Vi finner gode løsninger sammen!

Ta kontakt med kateket Siv Askvig på e-post sea@sjomannskirken.no dersom du ønsker mer informasjon.

Vi gleder oss til et spennende konfirmasjonsår!