Flott jubileumsgudstjeneste på sjømannskirken i Houston

Det ble en flott jubileumsgudstjeneste på Sjømannskirken søndag 5. mai der vi feiret «30 år i Young Street».

Barnas kongelige mai kor sang, ordfører i Stavanger ChristineSagen Helgø og ordfører i Klepp Ane Mari Braut Nese leste dagenstekster. Sopran Marianne Skjerping Kroken og musiker Kari ØdelundDanielsen spilte sammen med sjømannsprest Kristian Kyllingstad påtrompet.
Det var generalsekretær Audun Myhre som holdt dagens preken.Temaet var «Fader vår» og generalsekretæren benyttet muligheten tilå snakke om forandring som forankrer, om sjømannskirkens oppdrag ogom «ora et labora» «bønn og arbeid» som har vært viktige forsjømannskirken i Young street i 30 år.
Audun snakket om hender som kan be og hender som kan arbeide oghan er selv imponert over det store frivillige engasjementet hanhar vært vitne til disse mai-dagene i Houston.