Les om påskeverkstedene som var på sjømannskirken og i Katy

Påskeverksted på sjømannskirken og i Katy.

Søndag 17. februar møttes små og store til påskeverksted påsjømannskirken etter gudstjenesten. Der malte vi egg, lagdekyllinger i ulike fasonger og annen fin påskepynt!

Søndag 24.februar møttes 80 små og store til familiegudstjenesteog påskeverksted i Living Word Lutheran Church i Katy.
Først var det klart for gudstjeneste hvor påskens kristne budskapble variert og barnlig formidlet gjennom sang, bilde, fortelling ogspontan dramatisering.
Takk til barna i Vill West, musikerne i husbandet og bestefarSvein som fungerte som et supert esel!
Den nysgjerrige karakteren Vimselur var også med. Han stilte mangespørsmål og kommenterte underveis. En av tingene han lurte på varhvorfor vi pynter med egg og kyllinger i påsken. Karianne forklarteat det er  fordi vi tenker at egget symboliserer graven Jesusble lagt i og at kyllingen som kommer ut av egget symboliserer detnye livet - at Jesus sto opp fra de døde og ble levende igjen.

Etter gudstjenesten var det klart for kirkekaffe med lokalbaktgjærbakst og påskeverksted. Det ble ei sosial og kreativ stund forvoksne og barn. Påskekort, eggevarmere i filt, vatterte egg ogkjøleskapsmagneter var noe av det som dro hjem med sine kreativeskapere etter endt verksted søndag ettermiddag.

Vi vil benytte anledningen og takke alle som kom og de frivilligesom gjorde arrangementet mulig!

Tusen takk!