Takk for en flott aktivitetsdag!

Søndag 4. mars slo sommervarmen til og det ble varmt og strålende sol over sjømannskirkens flotte utearealer i Pasadena.

Over 200 frammøtte opplevde Lys Våken barna og Vill West synge,så lille Herman Jacob bli døpt og lærte noe om språkforvirring ogkommunikasjonsproblemer da svensk prest i Miami Olof Olfson prekteover Babels tårn fortellingen fra 1. Mosebok.
Etter gudstjenesten ble det servert nydelig fajitas med godttilbehør før fotballkamper for store og små drog i gang ute pågresset. For de som ikke deltok i turneringen var det mulig å ri påhest, hoppe i hoppeslott, spille kanonball, gå påslakkline, spise kaker, leke på lekeplassen og i sandkassa ognyte godt fellesskap.

Tusen takk til alle frivillige som bidrog til å lage en finskandinavisk aktivitetsdag på sjømannskirken!