Hvordan påvirker pandemien Sjømannskirken i Houston

Sjømannskirken i Houston har besluttet å flytte våre arrangementer utendørs på ubestemt tid.

11. mars 2020 definerte Verdens helseorganisasjon (WHO) utbruddet av koronaviruset Covid-19 som en pandemi. I solidaritet med risikogrupper og som et forsøk på smittevern var Sjømannskirken i Houston derfor i en periode etter dette stengt og avlyste sine arrangement. Fra slutten av mai til midten av juli var kirken åpen og gjennomførte flere arrangement. Etter en oppblomstring av smitte stengte vi lokalene igjen. Med et bredt og vellykket vaksineringsprogram i USA vil vi etter sommeren 2021 forsiktig gjenoppta våre aktiviteter. I påvente har vi besluttet å flytte våre arrangementer utendørs. Leseværelset og butikken er åpent for en besøkende kohort om gangen. 

Ved dødsfall og ønske om bisettelse eller memorial på Sjømannskirken, ta kontakt med oss.

Sjømannskirken er en omsorgsfull og oppsøkende, diakonal kirke, midt i verdens hverdag. Det betyr at vi er mye mer enn bygg og arrangement. Derfor ønsker vi å være tilstede for mennesker som trenger praktisk bistand eller sjelesørgerisk støtte.

Ønsker du å slå av en prat over en kaffekopp? Da kan du komme til Sjømannskirken og drikke kaffe i hjørnet ved inngangen eller inne på leseværelset. Vi følger til enhver tid retningslinjene for sosial distanse og ber derfor om at du ringer en av våre medarbeidere for å finne passende tidspunkt.

For syke, isolerte eller personer i risikogrupper, og som trenger hjelp til innkjøp av mat eller medisin, er vi behjelpelig med å ordne dette. Ta kontakt med oss om du trenger støtte.

Er du på studieopphold i Texas? På ANSAs hjemmesider finner du oppdatert informasjon til norske studenter i utlandet.

Trenger du noen å prate med, er vi tilgjengelig på telefon og e-post.

Vi oppfordrer alle til å bruke Nettkirken som har et sjelesørgerisk tilbud på nett. Her kan du få chatte med en prest, skrive e-post eller skrive en bønn: nettkirken.no

Vi sender ut oppdatert informasjon ettersom situasjonen utvikler seg.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev her.

Du kan skrive en bønn i vår elektroniske bønnekrukke her.

Følg oss på Facebook.

For henvendelser, ta kontakt med daglig leder Yrjan Mirzai Sunde

Tlf: +1 832 279 7555 | E-post: yms@sjomannskirken.no

Del