Årets nasjonaldagsfeiring 16.mai

Vi inviterer alle til å feire Norges nasjonaldag på sjømannskirken i Houston, søndag 16. mai!

På grunn av Koronaviruset vil også årets nasjonaldagsfeiring bli tilpasset lokale forhold, retningslinjer fra Norge og lokale myndigheter.

Årets 17. mai feiring blir Søndag 16.mai klokken 11. ALLE må melde seg på. Påmeldingen er nå dessverre stengt. Vi har opprettet venteliste, send en e-post med antall voksne/barn til imw@sjomannskirken.no for å stå på venteliste.

Påmeldingsfrist: 4.mai - påmeldingen er nå dessverre stengt.

Inngang: $ 25 pr voksen, $ 15 pr barn. (Max $ 100 pr familie).

Program:

• Gudstjeneste kl. 11. Generalkonsul Hilde Skorpen deltar med hilsen fra Norge.

• Alle får så mye pølse i brød, brus, is, kaffe og kake som de orker.

• Nytt av året er at 1 flaske Solo også er inkludert i prisen.

• Aktiviteter: Sekkeløp, hesteskokast, potetløp, spikerslag og fiskedam for barna.

• Innleid hoppslott for de større barna, eget hoppslott for de minste.

• Det blir salg av lodd ved påmelding og ved inngangen m/ trekning i løpet dagen. Årets 17.mai koster $ 1 pr lodd, og premiene er: 1 stk stor kransekake og 2 stk Suksessterter.

• Det blir dessverre ikke "17.maitog" i år av smittevernhensyn.

Vi trenger frivillige for å gjennomføre årets "17.mai" feiring, vi legger derfor opp til at alle familier ved påmelding melder seg til 1 stk praktiske oppgave (se påmeldingsskjema). På forhånd takk for hjelpen!

Noen retningslinjer for at dette skal være et trygt arrangement for alle:

1. Alt foregår utendørs.

2. Vi oppfordrer fremdeles alle til å bruke munnbind og holde sosial distanse.

Velkommen til nasjonaldagsfest på sjømannskirken!