Camp Sjømannskirken

Lørdag 24. til søndag 25. mars blir det familieleir på Sjømannskirken

24. til 25. mars er alle hjertelig velkommen til å bli med på en gøyal campinghelg her på Sjømannskirken!

Vi ønsker velkommen fra kl 13.00 lørdag 24. mars til rigging av telt og lørdagsgrøt til lunsj for de som ønsker det. 15.30 blir det velkomst, informasjon og mulighet til å bli bedre kjent. Før middag kl 17.00 blir det gøye leker og aktiviteter for barna. Vi fyrer også opp grillen. Ta gjerne med det du vil grille selv, vi stiller med tilbehør og pølser. Etter middagen blir det leirbålskos og alle familiene har et underholdningsinnslag hver. Kvelden avsluttes med andakt, tortillapizza og s`mores, før de minste barna trolig tar kvelden. For de større barna blir det utekino, glowsticks og fortsatt bålkos. For de enda større barna blir det en egen Tweenscafe.

Søndag serverer vi frokost ute. Gudstjeneste feirer vi klokken 11.00. Denne forbereder vi sammen gjennom helgen. Etter gudstjenesten blir det grillmat og gøyale aktiviteter.

Påmeldingsfrist er mandag 19.mars.
(Pris pr familie $25)

Ønsker du mer info, eller å melde deg på, kan du kontakte:

Øystein Lima Braut

Diakonal medarbeider / VertskapMobile +18322025759