Gudstjeneste og kirkelunsj

Under pandemien feirer vi gudstjeneste annenhver søndag, klokken 11.00. Etter gudstjenesten er det kirkelunsj på kirken.

Gudstjeneste og søndagskole
Under pandemien feires det gudstjeneste annenhver søndag på kirken i Pasadena. Så lenge det er rødt farenivå i Harris County møtes gudstjenestefellesskapet ute i teltet bak kirken.

Gudstjenestene er åpen for alle, både store og små, unge og gamle. Som et tiltak for å minimere smitte har vi påmelding med en øvre grense på 50 deltagere, inkludert stab. Neste gudstjeneste er 11. oktober, kl. 11:00.

Du finner påmeldingsskjema her.

Kirkelunsj
Etter gudstjenesten serveres det kirkelunsj tilrettelagt for minimering av smitte.

Butikken åpnes for en halvtime etter første runde med mat under kirkelunsjen og er åpen for en familie om gangen. Ønsker du curbside-levering kan du bestille varene i vår nettbutikk.