Lørdagstreff

Så lenge kirken er stengt har vi flyttet Lørdagsgrøten ut og kalt den Lørdagstreff. Velkommen er du uansett!

Lørdagsgrøt er en lang tradisjon på sjømannskirken. Så lenge smittesituasjonen i forhold til Korona er som den er i Houston holder kirken stengt. Vi erstatter vi derfor Lørdagsgrøt med Lørdagstreff.

Annen hver lørdag fremover inviterer vi til Lørdagstreff på kirken. Vi sitter utendørs og serverer kaffe og "kaffemat". Parasoller sørger for skygge, og vi satser på godt og tjenelig vær utover høsten. Vi er åpen fra klokken 11-13.

Vi praktiserer sosial distanse, oppfordrer alle til å bruke munnbind og holder eventuelle familier med barn adskilt fra de eldre. Vi krever også påmelding som en del av smittevernet og for å kunne planlegge bedre.

Du kan også handle i vår nettbutikk på forhånd og hente varene når du kommer.

Vi ser frem til å treffe deg og slå av en prat. Alle er velkommen!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.