Tårnagenthelg

Hva?
Tårnagenthelg er et trosopplæringstiltak for de som er 6-9. Vi overnatter på kirken, løser mysterier, spiser sammen, leker, synger og masse annet gøy.

Hvem?
For å være tårnagent i januar 2020 må du være født mellom 2010 og 2013

Vi trenger mange «englevakter*» denne helge, så hvis du har et barn som synes det er litt skummelt å sove alene er du som forelder hjertelig velkommen til å være med.  (De minste barna må ha med seg en forelder, ta kontakt hvis dette er et problem.)

Hvor og når?
Tårnagenthelg har vi årlig i januar. Vi pleier å starte på en lørdag i 16 tiden.

Det serveres lørdagsgrøt på kirken fra Kl. 12.00 hvor hele familien er velkommen.

Helgen avsluttes på søndag med familiegudstjeneste hvor tårnagentene bidrar, før det SuperSøndag med morsomme aktiviteter og grilling!

Påmelding til Ingrid Margrete Winter-Hjelm: imw@sjomannskirken.no

vi trenger:

• Fult navn

• Fødselsdato

• Navn på foresatt

• Kontakt til foresatt (tlf/mail)

Ønsker du og være med som «engelvakt*» kan du
melde dette til samme mail.

*englevakter er foreldre som er med barna i helgen. Vi har stort behov, så hvis du har mulighet til å være med hele, eller deler av helgen så setter vi pris på det. Englevaktene vil få praktiske oppgaver, og sover sammen med barna.

Har du spørsmål kan du kontakte

Ingrid Margrete Winter-Hjelm

Trosopplærer med musikkansvarMobile +18322799020