Tårnagenthelg

Hva?
Tårnagenthelg er et trosopplæringstiltak for de som er født mellom 2008 og 2011. Vi overnatter på kirken, løser mysterier, spiser sammen, leker, synger og masse annet gøy.

Hvem?
For å være tårnagent må du være født mellom 2008 og 2011

Vi trenger mange «englevakter*» denne helge, så hvis du har et barn som synes det er litt skummelt å sove alene er du som forelder hjertelig velkommen til å være med.  (De minste barna må ha med seg en forelder, ta kontakt hvis dette er et problem.)

Hvor og når?
Lørdag 27. januar med registrering fram til kl. 15:45.  Kl. 16:00 starter selve tårnagenthelgen!

Det serveres lørdagsgrøt på kirken fra Kl. 12.00 hvor hele familien er velkommen.

Vi avslutter søndag 28. januar kl11:00. Da blir det familiegudstjeneste og superSØNDAG  for hele familien hvor tårnagentene bidrar!

Påmelding på mail til pma@sjomannskirken.no
vi trenger:

• Fult navn

• Fødselsdato

• Navn på foresatt

• Kontakt til foresatt (tlf/mail)

Ønsker du og være med som «engelvakt*» kan du
melde dette til samme mail.

*englevakter er foreldre som er med barna i helgen. Vi har stort behov, så hvis du har mulighet til å være med hele, eller deler av helgen så setter vi pris på det. Englevaktene vil få praktiske oppgaver, og sover sammen med barna.

Har du spørsmål kan du kontakte