Åpen Kirke

Våre dører er åpne, stikk innom da vel…. Velkommen hjemom!

Sjømannskirken i Houston har i en årrekke vært en naturlig møteplass – ja, et andre hjem - for nordmenn som av ulike årsaker befinner seg i The Lone Star State.

Vi har åpent onsdag – fredag, kl 12:00-16:00 og hele helgen kl. 10-16.  Da går det fint an å bare stikke innom – slå av en prat med oss som jobber her eller andre besøkende. Har du tid til å sitte litt så får du servert ekte sjømannskirkevafler til kaffen. I butikken vår kan du handle skandinaviske varer.

Vi er veldig klar over at også livet i utlandet kan ha sine oppturer og nedturer. Sjømannskirken i Houston kan derfor også være en trygg havn når det stormer i livet – i sorg, sykdom eller andre utfordringer i livet. Her kan man komme for samtale, fellesskap, en stille stund eller forbønn. Du vil møte mennesker som genuint bryr seg om deg og som tar din situasjon på alvor. Av og til kan det også være godt å komme og bare være.

Har du av ulike årsaker ikke anledning til å komme i våre åpningstider så ta mer enn gjerne kontakt – så finner vi gode løsninger.

Våre dører er åpne, stikk innom da vel…. Velkommen hjemom!