Er du i hjemmekarantene og trenger støtte fra Sjømannskirken?

Vi er her for deg!

foto: CDC

I følge Folkehelseinstituttet er hjemmekarantene aktuelt for de som ikke har symptomer på covid-19, men har hatt nær kontakt med et bekreftet tilfelle eller har vært i land utenfor Norden siste 14 dager.

Sjømannskirken har på bakgrunn av utviklingen rundt pandemien med koronaviruset Covid-19 besluttet å avlyse våre aktiviteter og ikke holde åpne lokaler frem til 1. juni. Med forbehold om forlengelse.

Dette gjør vi i solidaritet med alle som er i risikogruppene og som en del av en verdensvid dugnad for å redusere smittespredningen. Den beste måten vi kan hjelpe hverandre er å fortsette smitteforebyggende tiltak, ikke samles og heller vise omtanke gjennom telefon, sosiale medier og bønn.

Det er viktig at du er årvåken på utvikling av symptomer som hoste, halsbetennelse, kortpustehett eller feber. Dersom du er i nærkontakt med en person med påvist Covid-19 og får symptomer, skal du ringe lege - ikke møt opp på legekontoret uten avtale.

Les mer her om råd til personer som isoleres i hjemmet.

Hjemmeisolering betyr at du skal holde deg hjemme.

Selv om vi har iverksatt drastiske tiltak for å begrense fysisk kontakt, vil vi så langt mulig også hjelpe dem som trenger praktisk hjelp, for eksempel med hjemkjøring av matvarer eller medisiner. Ta kontakt via telefon eller skjemaet nedenfor, så finner vi løsninger sammen. Kjærligheten har mange språk og uttrykksformer. I disse dager uttrykker vi kjærligheten gjennom å ikke ta på hverandre, men ved å ta vare på hverandre.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.