Meld deg på ringelisten vår

Vi deler gjerne din sorg og glede.

Sjømannskirken har på bakgrunn av utviklingen rundt pandemien med koronaviruset Covid-19 besluttet å avlyse våre aktiviteter og ikke holde åpne lokaler frem til 1. juni. Med forbehold om forlengelse. Dette gjør vi i solidaritet med alle som er i risikogruppene og som en del av en verdensvid dugnad for å redusere smittespredningen. Den beste måten vi kan hjelpe hverandre er å fortsette smitteforebyggende tiltak, ikke samles og heller vise omtanke gjennom telefon, sosiale medier og bønn.

Sosial distansering og isolasjon er for mange veldig krevende, særlig i krisetider. Trenger du noen å dele tanker og bekymringer med er vi i Sjømannskirken tilgjengelige for deg. Du trenger ikke være redd eller syk for å snakke med oss. Vi deler gjerne din glede så vel som din sorg.

Nedenfor kan du melde deg på vår ringeliste. Du vil da bli kontaktet av oss innen utgangen av neste arbeidsdag. Sammen vil vi - med utgangspunkt i din livssituasjon - avtale hyppigheten for vår videre kontakt.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.